Restaurantul C.A.R.P.O.

Începând cu data de 01.11.2021, din motive obiective ce țin de criza sanitară generată de pandemia cu virusul SARS- CoV-2, numărul din ce în ce mai mic al clienților și implicit situația financiară nesatisfăcătoare a societății comerciale “RESTAURANTUL PENSIONARILOR C.A.R.P.O.” S.R.L., suspendăm activitatea acesteia pentru o perioadă de 3 ani.

Regretăm faptul că s-a ajuns la o asemenea situație și suntem nevoiți să încetăm raporturile de muncă cu cei 6 angajați ai noștri, cărora le mulțumim pentru eforturile depuse, integrându-se în marea familie a organizației noastre. Vom fi în continuare alături de dânșii, acordându-le sprijinul nostru moral.

De asemenea, vă mulțumim tuturor celor 484 de urmăritori fideli ai noștri din mediul virtual.

În situația în care sunteți interesați de închirierea spațiului comercial pentru desfășurarea de activități cu același specific, vă stăm la dispoziție la sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Oradea, str. Victor Babeș nr. 1, tel: 0259 47 66 11 sau la adresa de e-mail carporadea1952@gmail.com.

La momentul actual, Restaurantul beneficiază de o dotare a bucătăriei cu utilaje complexe, destinate preparării hranei, de ultimă generație și deținem toate autorizațiile obligatorii eliberate de către instituțiile abilitate, cu atribuții în domeniu.

Ar fi o mare pierdere ca oportunitățile oferite de locație, în care s-a investit foarte mult atât sub aspect financiar cât și al eforturilor umane depuse, să rămână nevalorificate doar din cauza distorsiunilor provocate de această nefericită pandemie.

În mod sigur, printre dumneavoastră se va găsi întreprinzătorul potrivit care să aibă capacitatea și sistemul relațional adecvate spre a o pune în valoare.

Vă așteptăm să ne contactați spre a vă pune la dispoziție toate datele și bineînțeles să vă acordăm tot sprijinul necesar!