Schimb de experiență cu C.A.R.P. Sighetu Marmației

La data de 03.06.2021, am primit vizita colegilor noștri de la C.A.R.P. Sighetu Marmației, județul Maramureș, domnii ec. Valentin HAIDU – președintele Consiliului Director, jr. Ioan RUS – secretarul asociației și doamnele ec. Maria BODEA – președintele Comisiei de cenzori și ec. Livia UNGUREAN – contabil șef.

C.A.R.P. Oradea a fost reprezentată de către domnul ing. Ion-Radu ONCHIȘ – președintele Consiliului Director și doamna ec. Rodica LAZĂR – contabil expert autorizat, consilier în cadrul Consiliului Director, care le-au mulțumit celor care ne-au trecut pragul, pentru demersul domniilor lor și le-au oferit răspunsuri la toate întrebările adresate vizând planificarea, organizarea, conducerea și așezarea tuturor activităților de asistență socială aflate în portofoliile celor două organizații, pe criterii de legalitate și moralitate, în beneficiul vârstnicilor, membri ai C.A.R.P.

S-a procedat la un schimb de draft-uri de documente referitoare la statutele asociațiilor, contractele de împrumut, documentele anexe din cadrul dosarelor de creditare și contractele de mandat.

Oaspeții au apreciat, în mod deosebit, calitatea artistică a spectacolului organizat cu ocazia Zilei C.A.R.P. Oradea transmis și retransmis pe postul HORA TV, precum și intervențiile telefonice ale personalităților vieții publice locale, județene și de la nivel național, în susținerea scopurilor și rolului pentru care au fost create casele de ajutor reciproc a pensionarilor din România.

Rămânem cu amintirea plăcută a unei zile pline de învățăminte, pentru ambele părți și promisiunea unui sprijin moral reciproc în eforturile pe care le întreprindem în sensul diminuării efectelor excluziunii financiare a vârstnicilor din județele noastre, în relația cu operatorii dominanți de pe piață.

De asemenea, le mulțumim bunilor noștri colegi pentru cadourile simbolice, cu specific maramureșean, pe care ni le-au oferit.

Cu apreciere,

Colectivul CA.R.P. Oradea