Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

1 Octombrie este o zi specială, în care îi sărbătorim pe cei care poartă pe chip înțelepciune și lumină, jucând de-a lungul vieții roluri esențiale în societate, indiferent de provocările istoriei.

Pentru generația mai tânără este un privilegiu și o bucurie să avem în preajmă vârstnici, fie că este vorba de membri de familie, prieteni sau doar simpli cunoscuți. Ei inspiră la perseverență și strădanie, avertizându-ne în legătură cu situațiile nefaste pe care, din lipsă de experiență, nu reușim întotdeauna să le anticipăm. Ne îndreptăm către ei pentru sfaturi, ori de câte ori putem, datorându-le respect și considerație pentru ceea ce au construit pentru noi, cu înțelepciune și temeinicie.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, 1 Octombrie 2020, ne oferă plăcutul prilej de a transmite cele mai frumoase gânduri și mulțumiri, expresia sincerelor noastre sentimente de apreciere membrilor și colaboratorilor marii familii a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Oradea, urări de sănătate, liniște sufletească, ani îndelungați, împliniri și o viață mai bună.

LA MULȚI ANI!
Consiliul Director al C.A.R.P. Oradea

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Descarcă Tabel [11.91 KB]